Nieuws

Open Deurendag Meentwerf

 
Poster Open Deurendag Meentwerf oktober 2021.jpg

Zondag 10 oktober Open Deuren dag Meentwerf

  • Van 13.00 tot 17.00 uur.

  • Mierenmeent 122, 1218 EM Hilversum
     

Op 10 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur openen de kunstenaars van de Meentwerf hun deuren! Neem een kijkje in de ateliers of kom gezellig een drankje doen in La Kantina.
Deze keer kun je het atelier bezoeken van Jesse van den Berg (verlichting op maat), Valeska Custers (schilderijen), Edith van Eijden (keramiek), Ludek Tikovsky (tikography) (wat dat is? Ontdek het op 10 oktober) en Sacha Wendt (design tassen). Ook de Mongoolse tent is open! Kom binnen en voel de bijzondere sfeer. Een belevenis voor jong en oud!


In La Kantina opent de expositie van gastexposant Guus van Lamoen. Zijn grafische achtergrond en passie voor het beeldverhaal, verklaren de klare lijn en het kleurgebruik in zijn werk als kunstenaar. Mede door zijn onderwerp keuzes, kleurgebruik en compositie tovert Guus een glimlach op de lippen van de kijker.

Kortom, veel te zien en te beleven. Welkom!

Bussum Cultureel 2021

 
BUSSUMCULT-Poster-A4-2021.png

Zondag 19 september Art Fair Gooise Meren & More

  • Van 11.00 tot 17.00 uur.

  • FIER. Dr Abraham Kuyperlaan 1a (naast Spant!) Bussum

Zondag 19 september, de laatste dag van Bussum Cultureel, ontmoeten kunstliefhebbers en lokale kunstenaars elkaar tijdens de Art Fair Gooise Meren op het terrein van Fier aan de Dr.Abraham Kuyperlaan naast Spant!. Ook hier treden diverse artiesten op en worden er voor de kinderen doorlopend films vertoond in de Poterne.

Door de bank genomen

 
anthel2020.png

De tweede editie van DOOR DE BANK GENOMEN is een feit. Bekende kunstenaars hangen met nieuwe werken in het oude Rabobank gebouw in Laren. Maar ook nieuwe kunstenaars hebben zich toegevoegd bij deze kuinstzinnige groep. Het resulteert in een verrassende expositie met veel variatie in de kunstwerken die worden tentoongesteld.

 

De toegang is gratis en de deuren staan in de weekenden open van vrijdag tot zondag. Maar ook door de weeks als de kunstenaars aanwezig zijn in het gebouw. Kijk op de flyer of de site voor de openingstijden.

 

De speciale Meet en Greet voor bezoekers is op de zondagen 16 en 23 augustus 2020. 

 

Graag tot ziens.

 

 

 

Deelnemende kunstenaar van Artes is Anthel Reijnders

 

Andere kunstenaars uit het Gooi zijn: Charlene van den Eng ,Arie van den Hout ,Frans van Viegen, Raphael Hermans, Bettie Bruin, Yasmine Enneking, Tim Dekkers, Valentijn Zwanikken, Karen van den Berg, Marcelle Reijn.

 

 

 

Locatie: Burgemeester van Nispen van Severaerstraat 6,  Laren

Pakje Kunst

 
PakjeKunst_automaat_GroeneAfslag.jpeg

12 september is er een kunstroute bij De Groene Afslag.

De automaat van Pakje Kunst is verhuisd naar de Groene Afslag. 

 

En dat vieren we met een kunstroute van de aangesloten kunstenaars door het park van De Groene Afslag.

Zaterdag 12 September 11.00 tot 17.00 uur is er een kunstroute van Pakje Kunst bij de Groene Afslag. 

 

Nu vele kunstroutes niet door konden gaan, is het extra leuk dat we toch een aantal kunstenaars van Artes kunnen ontmoeten tijdens deze kunstroute door het park van De Groene Afslag. 

 

Je kunt hier tevens heelrijk koffie drinken en lunchen, dus het is een ommetje waard!

Lokatie: ( Direct naast de afslag A1 bij  Blaricum) De Groene Afslag

 

Amersfoortsestraatweg 117, 1251 AV Laren