top of page

Anthél Reijnders
Schilder/Grafisch Ontwerper

Atelier: 
Vliegdenweg 10

Telefoon:
06 - 46 41 86 81

Email:
info@vanthel.nl

Website:
www.vanthel.nl

Identity-art

 

Mensen inspireren mij. Wat brengt hen in beweging? Wat is hun cultuur, humor en visie? Zo maak ik een persoonlijk kunstwerk met een ultieme betekenis. Als ik mij verplaats in de ander, vanuit een liefdevol verhaal met een aantal foto’s, ontstaan digitale kunstwerken die ik Identity-art  noem. 

 

Met Identity-art ben ik absoluut autodidact. Het is ontstaan vanuit mijn belangstelling in de diversiteit van mensen. Vanuit plezier voor vorm, beeld en fotografie in combinatie met de nieuwsgierigheid naar de keuzes van mensen en bedrijven. Identity-art is zowel zakelijk als privé een kunstwerk dat verbindt en blijft. 

 

In mijn vrije werk kijk ik wat verschillende beelden mij vertellen. Steeds stel ik mijzelf daarbij de vraag; ‘Waarom raakt het mij?’ 'Wat wil ik laten zien?’ Zo kom ik meer over mezelf en onze omgeving te weten. 

 

Met het volgen van online cursussen, gestimuleerd door de schets-oefeningen bij Hamdorff in Laren, de schilderles en tips van Hans Almekinders, de ‘loslaat’ workshops van Ilse Valkenburg, krijg ik steeds meer lol en vertrouwen in deze kunstzinnige richting, naast mijn werk als grafisch ontwerper. Op mijn website staan diverse voorbeelden en ik heb regelmatig een tentoonstelling of deelname aan een kunstmarkt. Wie daar niet op wil wachten weet me nu te vinden.

bottom of page