top of page

Ilse Valkenburg
Schilder

Atelier: 
Kobaltstraat 7C 

Telefoon:
06-53225307

Email:
info@ilsevalkenburg.nl

Website:
ilsevalkenburg.nl

Gevoel, durf en lef! 

 

Werken met verschillende technieken en materialen, intuïtief, impulsief, niet resultaat gericht werken, grenzen verleggen en vechten met de materie. Niet alleen de materie doet het werk binnen het schilderij maar ook de vorm en de kleuren. Het is een proces van loslaten, doen, kijken, vervagen, toevoegen, vernietigen en opnieuw beginnen. Ik noem het Experimenteel Schilderen.Steeds de creatieve grenzen verleggen totdat ik voel: "dit is het!". Gevoel en emoties op doek hun werk laten doen. Zonder dat het iets hoeft te worden. 

 

Ik heb de Teken en Schilder Academie gedaan. Ik heb mezelf verder ontwikkeld door vele jaren les te nemen bij bekende kunstenaars. Ik geef lessen en workshops, verkoop mijn werk en ik werk in opdracht oa voor bedrijven, particulieren en de gemeente. 

 

Mijn atelier bevindt zich in Naarden op de Kobaltstraat nummer 7C. Hier schilder ik, maar hier geniet ik vooral. Het is en blijft een uitdaging om te werken met verschillende materialen en technieken. Ik ben een inspiratiebron voor anderen en deel graag mijn manier van werken. Een ieder kan er op zijn eigen manier mee verder gaan. Werken met mensen, betekent voor mij elkaar stimuleren in ieders individuele ontwikkeling.

 

Kom een kijkje nemen in mijn Atelier op de Kobaltstraat in Naarden. Ik kijk ernaar uit om u te ontvangen.

bottom of page