top of page

Jacqueline Comello
Schilder

Atelier: 
Vliegdenweg 13, Bussum

Telefoon:
06-17704781

Email:
jacqueline@comello-art.nl

Website:
jacqueline-comello.nl

Ik ben al van jongs af aan geïntrigeerd door de zee. De kleuren en het lichtspel zijn belangrijke elementen voor mij in een schilderij. Dan is er geen mooier object om te schilderen dan de zee; een onmetelijk bron van licht en aquatinten.

 

Daarnaast geeft de ritmiek van de zee, het komen en gaan, een biologerende werking. Evenals het natuurgeweld wat elk moment kan losbarsten. Als mens kun je je heel nietig voelen bij dit natuurgeweld, maar tegelijkertijd kan je ook heel veel kracht uit de zee halen.  Loop maar eens langs de zee, de branding, met de wind door je haren en ervaar die enorme vrijheid. Evenals de zee, vind ik mensen ook heel boeiend en probeer ik de mens in al zijn facetten en kleuren neer te zetten.

 

De laatste tijd is de zee minder positief in het nieuws. Er dreigt een grote milieuramp door de plastic soep wat in de zee ronddrijft. IK ben begonnen om dit thema in mijn werk en in de zee op te nemen. Al mijn eigen plastic schilderafval gebruik ik in deze werken. Als ik een plastic soep schilderij verkoop, gaat de helft van het geld naar een stichting/vereniging die iets aan de plastic soep probeert te doen. Zo probeer ik mijn steentje bij te dragen en aandacht te vragen voor dit probleem.

 

Ik probeer regelmatig te exposeren. Maar als u nieuwsgierig bent geworden naar mijn werk, dan mag u altijd een afspraak maken in mijn atelier.

 

Maak vrijblijvend een afspraak voor een kop koffie/thee in mijn atelier.

bottom of page