top of page

Toelatingscriteria lidmaatschap Artes:

 

De kandidaat dient te wonen- en/of werken in Naarden, Bussum en Hilversumse Meent.

Het lidmaatschap wordt uitsluitend verkregen via ballotage. De ballotagecommissie beoordeelt op conceptuele kwaliteit, visualisatie van het concept, oorspronkelijkheid/authenticiteit, beroepsmatigheid (exposities, opdrachten, verkopen),

ontwikkeling en motivatie.

 

Er wordt 2 x per jaar geballoteerd, in maart en oktober. Je meldt je aan via het aanmeldingsformulier op de website van Artes. Aanmelden kan tot 6 weken vóór de door de commissie vastgestelde datum.

 

De ballotagecommissie beoordeelt je werk op basis van ingevulde gegevens, je website, meegestuurde foto's en eventueel social media. Als je door deze voorselectie bent, krijg je een uitnodiging voor de ballotage. Voor deze ballotage lever je je werk aan in de galerie van….(nader te bepalen)

 

Er wordt door 3 kunstenaars uit verschillende disciplines geballoteerd. Kosten voor deelname aan ballotage zijn 35 Euro.

 

Er wordt van je verwacht dat je bereid bent je in te zetten voor de activiteiten die door Artes georganiseerd worden.

 

Uiteraard krijg je over alle genomen beslissingen een bericht. De uitslag is bindend en hieromtrent is geen correspondentie of discussie mogelijk. Door deelname aan de ballotage verklaart men zich akkoord met bovengenoemde voorwaarden en regels.

Tip

 

Scroll voordat je begint met invullen door het formulier, zodat je weet wat er van je gevraagd wordt. Bereid vervolgens de teksten die je in het formulier wilt plaatsen vooraf voor, zodat je deze direct op de juiste plaats in het formulier kunt plakken.

Je kunt het formulier niet tussentijds opslaan om op een later moment door te gaan.

Aanmelden ballotage

Bedankt voor de inzending!

Aanmelden als vriend van ARTES

Bedankt voor de inzending!

bottom of page