top of page

Hinke Huisman
Schilder/Tekenaar

Atelier: 
Kobaltstraat 7E

Telefoon:
06-29008154

Email:
hinke@hinkehuisman.nl

Website:
hinkehuisman.nl

Hinke Huisman combineert kunst en creativiteit tot een krachtige mix. In het atelier in Naarden ben je van harte welkom om kunst te kijken of zelf jouw creativiteit te ontwikkelen.

 

Het vrije werk van Hinke bestaat uit schilderijen en objecten. De meeste werken zijn groot van formaat, gelaagd in materiaal en dagen uit tot interactie met het publiek. Daarnaast is er kleiner werk, soms gemaakt in opdracht. De tekeningen en illustraties zijn sterk in sfeer en laten ruimte voor verbeelding.

 

Liever zelf aan de slag? Ontdek de creatieve cursussen en inspirerende trainingen. We starten in januari en september, instromen is gedurende het hele jaar mogelijk. Er wordt elke dag les gegeven, aan volwassenen en kinderen, aan meer ervaren en aan net beginnende creatieven. Zie agenda voor actuele data.

 

Kom schilderen, tekenen en maken en zo jouw creativiteit ontwikkelen. Ben je toe aan een energieke Kickstart? Of voorkeur voor verse verf in het Schilder Atelier? Is dit het moment om jouw dromen waar te maken in The Artist’s Way? Als je wekelijks nieuwe technieken wilt ontdekken en heel gericht wilt bouwen aan je creatieve kracht kom  dan naar de Jaartraining.

 

Op dinsdag- en donderdagmiddag zijn kinderen welkom voor de creatieve cursus Kinder Kunst Klas Tiener Atelier is er speciaal voor creatieve kinderen vanaf 12 jaar. Wil je een creatief feestje vieren kijk dan bij Kunstfeestje.

 

Ook voor een workshop op maat ben je van harte welkom! Mail Hinke om samen de mogelijkheden te bespreken. Voorkeur voor privé-les of een creatieve coaching? Zie individuele begeleiding voor meer informatie.

 

GUN JEZELF DE RUIMTE OM CREATIVITEIT TE ONTWIKKELEN EN ONTDEK JOUW KRACHT.
NEEM DE EERSTE STAP, SCHRIJF JE IN BIJ DE TRAINING VAN JOUW VOORKEUR.
RESERVEREN KAN HEEL MAKKELIJK VIA WINKEL
OF MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MET HINKE VIA HINKE@HINKEHUISMAN.NL
TALENT OF ERVARING NIET NODIG. FRISSE MOED IS GENOEG.

 

Ik zie je graag!
Hinke Huisman

bottom of page